Nis

MEB Bursluluk Sınavı Sınav Giriş Yerleri Belli Olmuştur. Sınava gireceğiniz yeri E-okul Veli Bilgilendirme Sistemine girerek SINAV İŞLEMLERİ kısmından öğrenebilirsiniz.

Sınav belgesinin çıktısını almanıza gerek yoktur. Sınav Belgeleriniz sınava gireceğiniz okul tarafından çıkarılacak ve sınav günü öğrencinin sınava gireceği masaya koyulacaktır. Öğrencilerin sadece yanlarında "T.C. Kimlik belgelerini (Nüfus Cüzdanı) , Kalem, Silgi, Kalemtıraş ve Su" götürmeleri yeterli olacaktır.

Sınava gireceğiniz yeri öğrenmek için tıklayınız.

2.Dönem 1. Ortak Sınav Senaryoları yayınlandı.

Aşağıdaki listeden sınıfınıza ait senaryoyu öğrenip seçeceğiniz ders linkinden senaryolara ulaşabilirsiniz.

MATEMATİK - TÜRKÇE - FEN BİLİMLERİ - SOSYAL BİLGİLER

İNGİLİZCE - İNKILAP TARİHİ - DİN KÜLTÜRÜ

TEMEL DİNİ BİLGİLER - KÜLTÜR VE MEDENİYET

KÜLTÜR VE MEDENİYETİMİZE YÖN VERENLER - OKUMA BECERİLERİ - AHLAK VE YURTTAŞLIK EĞİTİMİ

6.SINIF FEN - 6.SINIF SOSYAL

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Sıkça sorulan sorulara erişmek için tıklayınız.

Başvuru ve ugulama kılavuzuna erişmek için tıklayınız.

Ek-1 Gelir Beyannamesine ulaşmak için tıklayınız.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği  09.09.2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanmıştı. Bu yönetmeliğe Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tablolarını ulaşmak için tıklayınız.

5. Sınıflar Tavsiye Kitaplar için tıklayınız.

6. Sınıflar Tavsiye Kitaplar için tıklayınız.

7. Sınıflar Tavsiye Kitaplar için tıklayınız.

8. Sınıflar Tavsiye Kitaplar için tıklayınız.

Sayın Velilerimiz,

Hafta içi belirtilen gün ve saatlerde öğretmenlerimiz ile görüşme yapabilirsiniz.