Ock

İngilizce dersi In the Kitchen ünitesini pekiştirmek amacıyla okulumuz 8. sınıf öğrencileri arasında Masterchef yarışma etkinliği düzenlendi.

Katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Ankara ili genelinde düzenlenen ortaokullar arası yıldız erkekler futbol il birinciliği müsabakalarında, okul futbol takımımız Ankara 3.üncüsü olarak kupasını almıştır.

Okul takımımız bu sonuçla Türkiye şampiyonası grup müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve okul takımını çalıştıran beden eğitimi öğretmenimiz Mert Can Oğuz'u kutluyoruz.

Maçlarda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen beden eğitimi öğretmenimiz Ender Demirkaya'ya da teşekkür ediyoruz.

Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında okul takımımıza başarılar diliyoruz.

Ock

Ankara ili genelinde düzenlenen ortaokullar arası, hentbol yıldız kızlar il birinciliği müsabakalarında okul hentbol takımımız il üçüncüsü olarak kupasını almıştır.

Öğrencilerimizi kutluyor ve bu başarının elde edilmesinde emeği olan hentbol antrenörlerimiz Doğan SEZER'i ve Suat SANLI'yı tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri ile Ankara Bilim Merkezi'n gezdik.

Ankara Bilim Merkezi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ara

12.12.2023 tarihinde rehber öğretmenlerimiz eşliğinde Mesleki hedef belirleme kapsamında planlanan üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla, son sınıf öğrencilerimizle Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine okul tanıtım gezisi yapılmıştır.

Okulun fiziki ve sosyal koşulları, alanları, okul puanı hakkında bilgi edinilmiştir. Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı, Makine ve Tasarım Teknolojisi alanı hakkında ayrıntılı bilgi edinilerek, atölyeler gezilmiştir.

Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

İlk yardımla daha güvende projesi kapsamında tüm öğrencilerimiz ve velilerimize Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sağlık hizmetleri öğretmeni Gülşah Sert tarafından ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Öğretmenimize Teşekkür Ederiz.

1. raundu 12-0 teknik nakavt ile ,

2. Raundu 6-4 sayı üstünlüğü ile kazanarak toplamda 2-0 kazanarak Yarı finale yükseldi .

Yarı Finalde Bulgaristan   ile Çıkan Öğrencimiz

1. Raundu 13-0 teknik nakavt ile

2.Raundu 12-0 teknik nakavt ile kazanarak Toplamda 2-0 kazanarak Finale Yükseldi .

Sırbistan’lı   rakibimiz ile çok çekişmeli geçen Final Misabakamızda

1. Rauntu 5-3 sayı üstünlüğü ile kazanarak (1-0) 2.Rauntu 2-6 ile kaybederek (1-1) olduktan sonra 3. Raunta uzayarak çok çekişmeli geçen müsaba 0-0 biten Rauntu teknik üstünlük ile kazanan öğrencimiz  AYŞE ECRİN SÖYLEMEZ  2023 BALKAN ŞAMPİYONU olmuştur . Şampiyonluk Sonrası Sevincini Kort etrafında Türkiye   Bayrağı ile koşarak dalgalandıran Öğrencimizi Tebrik ediyoruz

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle Türkiye genelinde " Yüzüncü Yıl Marş Yarışması " düzenlenmiştir.

Marşlara erişmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Kas

Öğrencilerimize geri dönüşüm bilinci kazandırmak için Altındağ Sıfır Atık Okulunu ziyaret ettik.

Kas

Cumhuriyet demek, özgürlük demek, hürriyet demektir. İnsanların esaret altında kalmadan kendi bayrağını göklere çekmesi, İstiklal Marşını haykıra haykıra söylemesidir.

100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladık.

Destek veren öğretmenlerimize , öğrencilerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

"İlköğretim Haftası" dolayısıyla hazırlanan programımızda yeni eğitim-öğretim yılına neşeli ve renkl bir başlangıç yaptık.

5. sınıf rehber öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu programda açılış konuşmasını matematik öğretmenimiz Neslihan KARAGEDİKLİ yaptı.

5. sınıf öğrencilerimiz şiirlerini okudu.

İngilizce öğretmenimiz Yeliz İMREN KORKMAZGİL yönetiminde hep birlikte şarkılar söyledik.

Perküsyon şovla 5/E sınıfı ve Yeliz öğretmen hepimizi eğlendirdi.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim - öğretim yılı öğretmen,öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun.

Evliya Çelebi Ortaokulu olarak yeni eğitim öğretim yılına kültür fizik hareketleri ile canlı ve dinamik bir başlangıç yaptık.

Eyl

Cumhuriyet'in 100. yılında,30 Ağustos 3 Eylül tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanı'nda 8.si gerçekleşen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katıldık.

Uçak gösterileriyle birlikte birçok etkinliğe dahil olduk.

Haz

"Dijital Becerikli "( Digitally Fit) adlı Erasmus+ SCH00007908 projemizi tanıtıyoruz!

Oluşturduğumuz atölye sınıfta örnek dijital derslerimiz yoluyla faaliyet tanıtımımız başladı.

Haz

Erasmus projemiz Dijital Becerikli'nin işbaşı gözlem ve öğrenci hareketliliği faaliyetlerini tamamlamış bulunuyoruz.

Size anlatacak çok şeyimiz var.

Asıl şimdi başlıyoruz.

DİJİTAL BECERKLİ - DIGITALLYFIT   → Bizi buradan takipte kalın.