12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABUÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, Türk milleti için önemli bir gündür. Bu gün, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini ve destansı ruhunu hatırlamak ve gelecek nesillere aktarmak için önemli bir fırsattır.

Bu sebeple okulumuzda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Sosyal Bilgiler öğretmeni İsmail YILDIZ'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile hazırladığımız program başladı.

Öğrencilerimiz orotoryo gösterilerini, şiirlerini okudu ve anasınıfı öğrencimiz İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okudu.

Programda emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Burak BUDAKER'e ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

İstiklâl Marşı’mızı yazan Mehmet Akif Ersoy’u ve bu mücadelede yer alan tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

12 mart genel

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 09:52 - Görüntülenme: 117