Etiket Sonuçları: etwinning

May

Duvar Boyama Şenliği!!! eTwinning projemiz Motions4Emotions yine harika bir etkinlikle bu defa okul duvarlarını boyadı. Bol keyifli, çok kahkahalı ve bir o kadar da renkli bir gün yaşadık

Wall Painting Festival!!! Our eTwinning project called Motions4Emotions, with another fascinating activity, painted the school walls. We had a great day full of joy, laughter and a colour

May

Evliya Çelebi Ortaokulu okul duvarlarını resimlendiriyor! eTwinning projemiz "Motions 4 Emotions" bizlere okulumuzu boyama fırsatı sunan bir etkinlik gerçekleştiriyor. 6-7 Mayıs tarihlerinde sen de bu şenliği kaçırma!

"Evliya Çelebi Middle School is painting its school walls! Our eTwinning project 'Motions 4 Emotions' is organizing an activity that offers us the opportunity to paint our school. Don't miss this festival on May 6-7!"

Şbt

Yunanistan ile birlikte kuruculuğunu yaptığımız duygusal zeka temalı Motions 4 Emotions eTwinning projemiz başlamıştır.

Şbt

“My Glass Bowl Broke. Where is my helicopter family?” eTwinning projemizin yöresel yemek yapma etkinliğini gerçekleştirdik.

Proje ekibi olarak okulumuz mutfağında birlikte pişi yapıp, sonra afiyetle yedik.

Kas

2021 - 2022 eğitim öğretim yılında yürüttüğümüz " Angry Birds " ve " Plastic Clever eTweens" adlı etwinning projelerimiz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Projeden sorumlu İngilizce öğretmenimiz Yeliz KORKMAZGİL İMREN ve müdür yardımcımız Gülhan BERK ile proje öğrencilerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz.